fbpx

O comunitate care susține antreprenorii să-și transforme ideile în realitate și să genereze un impact pozitiv în lume.

O comunitate care susține antreprenorii să-și transforme ideile în realitate și să genereze un impact pozitiv în lume.

Parteneri Strategici

Dentons este o practică juridică globală care oferă servicii clienților din întreaga lume prin intermediul firmelor sale membre și afiliate.

Te ghidează în procesul de dezvoltare de produs end-to-end: începând cu alegerea strategiei de produs, abordarea tehnologică, design ui&ux, pe tot parcursul dezvoltării produsului, testării și lansării.

Finanțare, Smart Money și consultanță
Sprijinim soluțiile inovatoare B2B și pe cei care le creează.

Parteneri din zona de Investiții

Startup Wise Guys unul dintre primele acceleratoare din Europa, a investit în startup-uri și le-a accelerat de mai bine de un deceniu.

Fond de capital de risc care investește în companii disruptive aflate la început de drum: tineri antreprenori cu idei revoluționare în domeniul tehnologiei, în stadiul de MVP sau prototip, cu viziunea de a avea un impact în societate și cu pasiunea de a transforma această dorință în realitate.

Fil Rouge Capital este un fond de investiții de capital de risc al cărui obiectiv principal este de a investi în antreprenori, în companii nou înființate și în companii în curs de dezvoltare.

Un fond de capital de risc cu sediul în București, România, care vizează start-up-uri de software și servicii IT în Europa Centrală și de Est.

Platformă de investiții pentru investitori de tip angel .
Membrii noștri își pun la dispoziție expertiza, rețeaua și banii pentru a-i ajuta pe antreprenorii promițători să își dezvolte startup-urile de tehnologie.

Companiile în care investim dezvoltă produse și soluții inovatoare care depășesc limitele celor tradiționale și care se așteaptă să fie fundamentale pentru viitorul tehnologiei medicale.

Din 2013, TechAngels contribuie activ la dezvoltarea întreprinderilor de tehnologie din România și din Europa de Sud-Est prin investiții, expertiză și conexiuni.

Platformă de crowdfunding, investiții de risc specializată în tehnologie. SeedBlink permite liderilor din comunitățile de tehnologie și de afaceri să investească și să finanțeze companii europene de top.

Investim în regiunea Europei Centrale și de Est, în startup-uri early stage și very early stage, sume mici de 10-100k.

Fond de investiții care susține startup-urile cu potențial din centrul și estul Europei

Parteneri pe Servicii Specializate

Servicii legale

Servicii si suport  IT

Servici de GDPR & Privacy

Servicii de Web Development

Parteneri din Comunitate

Hotspot oferă birouri de calitate companiilor care caută spații de lucru flexibile cu toate serviciile incluse, într-o comunitate internațională.

Bursa de Valori București oferă o alternativă de finanțare start-up-urilor și IMM-urilor prin piața AeRO.

Asociație patronală românească a industriei de software și servicii IT.

Oferim asistență inovatorilor în domeniul digital în lupta împotriva atacurilor cibernetice și le furnizăm îndrumare guvernelor în timpul crizelor de flux de numerar. De asemenea, ne implicăm în descoperirea de noi tratamente medicale prin utilizarea analizei de date și efectuăm misiuni de audit de înaltă calitate.

Susținem startup-urile prin diverse programe în parteneriat cu corporații, instituții, hub-uri, universități și alți experți în tehnologie.

Commons este un spațiu de coworking, un mediu propice dezvoltării creativității și creșterii productivității , un loc ideal pentru noi colaborări.

Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean. Ca urmare a multiplelor proiecte de succes, ProAfaceri s-a extins la nivel național.

Beyond Business School este locul în care se dezvoltă și învață următorii lideri ai mediulul de business din România.

BRD Groupe Societe Generale este o banca universala ce ofera servicii financiare personalizate pe nevoile persoanelor fizice, dar si companiilor.

Parteneri Media

Vrei să ne întrebi ceva?

Trimite-ne
un mesaj!

Hai să vorbim
Ai nevoie de ajutor? Hai să vorbim
Salut! Hai să vorbim