Evenimentul #4 - 28 Septembrie

Eveniment lunar, unde startup-urile își prezintă
business-ul în fața celor mai cunoscuți investitori

De ce să participi?

Oportunitatea de a atrage investiții

“Pitch it UP” oferă o scenă de calibru pentru startup-urile românești, unde pot prezenta în fața unui grup select de investitori, incluzând angel investors, platforme equity crowdfunding și VCs. Aceasta este o oportunitate unică de a-și demonstra potențialul și de a atrage investițiile necesare pentru a-și dezvolta afacerea.

Vizibilitate și expunere

Participarea la “Pitch it UP” poate oferi startup-ului o expunere semnificativă în comunitatea antreprenorială românească. Prin prezentarea la un eveniment de acest calibru, startup-urile pot atrage atenția mass-mediei și pot obține vizibilitate în rândul potențialilor clienți, parteneri și investitori.

Networking și conexiuni valoroase

Evenimentul oferă o sesiune dedicată de networking, care facilitează interacțiunea cu alte startup-uri, investitori și profesioniști din domeniu. Aceasta poate duce la stabilirea unor conexiuni valoroase, care pot fi esențiale pentru dezvoltarea ulterioară a afacerii.

Juriu

Partener Media

The Recursive este o platformă media independentă pentru jurnalismul inovator. De la antreprenori și investitori la comunități tehnologice, punem lumină asupra ecosistemelor vibrante de inovare din Europa Centrală și de Est. Misiunea noastră este să spunem poveștile celor care modelează viitoarea economie din regiune și să îi facem să ajungă în lume.

Elena Vrabie

Regional digital bridge-builder with a trained eye for cool startups.

Participă ca spectator la următoarea ediție Pitch It UP

Vino să descoperi pitch-urile unor startup-uri de top care prezintă în fața investitorilor și inspiră-te din ideile lor inovatoare!

Taxă participare

89.90 Lei

49.90 Lei + TVA

Întrebări frecvente

Ce este "Pitch it UP"?

“Pitch it UP” este un eveniment în care cele mai bune startup-uri românești aflate în căutarea investițiilor au oportunitatea de a face pitching către 3 investitori (angel investors, platforme equity crowdfunding și VCs). Acest eveniment oferă startup-urilor selecționate locul unde își pot prezenta ideile și unde pot atrage potențiali investitori.

Cine poate participa la eveniment?

Evenimentul este deschis pentru startup-uri cu sediul în România și nu numai. Startup-urile trebuie să se înscrie pentru a fi luate în considerare pentru selecție.

Cine sunt investitorii prezenți la eveniment?

Investitorii prezenți la eveniment includ angel investors (investitori persoane fizice), platforme equity crowdfunding (platforme online pentru finanțarea colectivă) și VCs (venture capital firms – firme de investiții de capital de risc).

Ce se întâmplă după pitch?

După fiecare pitch, startup-urile vor avea un timp suplimentar pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A) cu investitorii prezenți. De asemenea, există o sesiune de networking după eveniment, oferind șansa de a intra în detalii și a stabili conexiuni valoroase.