fbpx
Evenimentul #7 - 15 Februarie - ora 18:00
HotSpot SkyHub, Șoseaua Orhideelor 15a

De ce să participi?

Oportunitatea de a atrage investiții

„Pitch it UP” oferă o scenă de calibru pentru startup-urile românești, unde pot prezenta în fața unui grup select de investitori, incluzând angel investors, platforme equity crowdfunding și VCs. Aceasta este o oportunitate unică de a-și demonstra potențialul și de a atrage investițiile necesare pentru a-și dezvolta afacerea.

Vizibilitate și expunere

Participarea la „Pitch it UP” poate oferi startup-ului o expunere semnificativă în comunitatea antreprenorială românească. Prin prezentarea la un eveniment de acest calibru, startup-urile pot atrage atenția mass-mediei și pot obține vizibilitate în rândul potențialilor clienți, parteneri și investitori.

Networking și conexiuni valoroase

Evenimentul oferă o sesiune dedicată de networking, care facilitează interacțiunea cu alte startup-uri, investitori și profesioniști din domeniu. Aceasta poate duce la stabilirea unor conexiuni valoroase, care pot fi esențiale pentru dezvoltarea ulterioară a afacerii.

Partener Media

The Recursive este o platformă media independentă pentru jurnalismul inovator. De la antreprenori și investitori la comunități tehnologice, punem lumină asupra ecosistemelor vibrante de inovare din Europa Centrală și de Est. Misiunea noastră este să spunem poveștile celor care modelează viitoarea economie din regiune și să îi facem să ajungă în lume.

Elena Vrabie

Regional digital bridge-builder with a trained eye for cool startups.

Ediții anterioare

Pitch IT UP

Participă ca spectator la a 7a ediție Pitch It Up

Vino să descoperi pitch-urile unor startup-uri de top și inspiră-te din ideile lor inovatoare!

Evenimentul de pe 15 Februarie începe la ora 18:00 și se desfășoară la HotSpot SkyHub, Șoseaua Orhideelor 15a, București 060071

Taxă participare

99.00 Lei

Întrebări frecvente

Ce este "Pitch it UP"?

„Pitch it UP” este un eveniment în care cele mai bune startup-uri românești aflate în căutarea investițiilor au oportunitatea de a face pitching către 3 investitori (angel investors, platforme equity crowdfunding și VCs). Acest eveniment oferă startup-urilor selecționate locul unde își pot prezenta ideile și unde pot atrage potențiali investitori.

Cine poate participa la eveniment?

Evenimentul este deschis pentru startup-uri cu sediul în România și nu numai. Startup-urile trebuie să se înscrie pentru a fi luate în considerare pentru selecție.

Cine sunt investitorii prezenți la eveniment?

Investitorii prezenți la eveniment includ angel investors (investitori persoane fizice), platforme equity crowdfunding (platforme online pentru finanțarea colectivă) și VCs (venture capital firms – firme de investiții de capital de risc).

Ce se întâmplă după pitch?

După fiecare pitch, startup-urile vor avea un timp suplimentar pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri (Q&A) cu investitorii prezenți. De asemenea, există o sesiune de networking după eveniment, oferind șansa de a intra în detalii și a stabili conexiuni valoroase.

Cum pot obține o investiție?

În cazul în care ai nevoie de sprijin pentru obținerea unei investiții, echipa IdEA este aici pentru a te ajuta pe parcursul întregului proces de finanțare, de la prima întâlnire cu potențialii investitori până la momentul în care aceștia îți virează banii. Contactează-ne la +40 731 365 036 sau pe myidea@myidea.ro și hai să vedem ce putem face pentru scalarea afacerii tale.

Vrei să ne întrebi ceva?

Trimite-ne
un mesaj!

Hai să vorbim
Ai nevoie de ajutor? Hai să vorbim
Salut! Hai să vorbim